Bruktbil

DS DS 4 Crossback

BESKRIVELSE
Meget pen og velholdt DS4 Crossback på plass hos Auto Elite Oslo. Crossback er en modell med mer bakkeklaring som gir god fremkommelighet sommer som vinter.

Bilen er levert med en 1,6l motor på 120Hk, dette gjør bilen til en drøm og kjøre i kombinasjon med autoematkassen.

DS 4 Crossback har en stil som fører tankene hen til store, åpne plasser. Det har blitt en kompakt bil med robust design og hevet understell. DS 4 Crossback er en dynamisk og allsidig bil med en særpreget design som understrekes av DS-merkets nye signatur, DS Wings-grillen.

Ring meg gjerne direkte på tlf: 401 00 941 eller send mail til: ken.gronvold@autoelite.no for nærmere opplysninger om bilen, prøvekjøring/visning, eller en hyggelig bilprat.

Velkommen til Auto Elite Oslo.

Du finner oss lokalisert i Gladengveien 9 sentralt på Ensjø i Oslo. Hos oss skal du som kunde være trygg på at vi med vår kunnskap og genuine interesse for bil, skal kunne bistå og rettlede deg til å finne akkurat den bilen du søker og som tilfredsstiller dine behov.

Foruten et bredt utvalg av nyere brukte biler i de fleste fabrikat og modeller, er vi autorisert nybilforhandler av Citroen, Honda og Hyundai.
Vi har et mekanisk verksted med topp moderne utstyr og profesjonelle mekanikere som er spesialutdannet, samt et delelager som skaffer tilveie det meste du som kunde skulle ha behov for av tilbehør til din bil.

Auto Elite Oslo er heleid av Automobilgruppen som i dag består av 34 forhandlere fordelt rundt om i Norge. Dette gir oss en unik mulighet til å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av fabrikat og modeller – enten gjennom våre egne butikker eller gjennom vårt brede kontaktnett. Har vi ikke den bilen du ønsker deg, skaffer vi den gjerne på bestilling.

I tillegg til dette tilbyr vi svært konkurransedyktige betingelser på alle tilleggsprodukter – alt dette for å gjøre din handel så forutsigbar og enkel som mulig.

ÅPNINGSTIDER:
Mandag-Onsdag-Fredag 09.00-17.00
Tisrdag-Torsdag 09.00-19.00
Lørdag 10.00-15.00

NB: Vi holder også vår butikk åpen utover ovennevnte åpningstider dersom våre åpningstider ikke passer for deg som kunde. Dette kan avtales nærmere med en av våre selgere. Alle våre selgere er tilgjengelige på tlf frem til klokken 22.00 hver dag, inkludert lørdager.

GARANTI:
Alle våre biler leveres med garanti og reklamasjonsrett.

FINANSIERING:
Gunstig finansiering fra 0,- kr kontant både kjøp og leasing igjennom våre samarbeidspartnere Nordea Finans og Santander. Vi finner den løsningen som passer best for deg.

FORSIKRING:
Vi formidler markedets rimeligste bilforsikring gjennom vår samarbeidspartner Enter Forsikring. (Inklusiv motor og drivverk dekning, leiebil og veihjelp).

INNBYTTE:
Vi tar gjerne din eksisterende bil i bytte til riktig pris, enten som direkte kjøp eller som delbetaling på din nye bil. Ta nærmere kontakt for tilbud om innbyttepris.

LEVERING/HENTING:
Kommer dere med fly kan bilen gjerne vises/hentes på Gardermoen flyplass. I tillegg har vi T-banestasjon en kort spasertur fra butikken vår.
Vi kan også tilby gunstig frakt og leverer over hele Norge etter avtale!

Velkommen til en trygg og sikker bilhandel her hos oss på Auto Elite Oslo.


*Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.
UTSTYR
INFORMASJON
Salgsform: Bruktbil til salgs Bilen står i: Norge Årsmodell: 2016 Kilometer: 18857 Karosseri: Kombi 3-dørs Avgiftsklasse: Personbil 1. gang reg: 19.01.2016 Sylindervolum: 1.6 Effekt: 120 Drivstoff: Diesel Girkasse: Automat Hjuldrift: Forhjulsdrift Farge beskr: Interiørfarge: Antall seter: 5 Antall dører: 3 Vekt: 1310
KOSTNADER
Pris: kr 259 800,- Omregistrering: kr 6 064,- Årsavgift:Ikke inklusiv
KONTAKT
Kontakt:Marius Kamfjord Send e-post Telefon:+47 405 25 101
KART